Teatre Auditori Alcanar

ISABEL DO DIEGO

“Folklore brutalista” (Andalucia)

Isabel Do Diego, el projecte mutant de folklore i música electrònica del creador cordovès Juan Diego Calzada (actor i dramaturg, integrant del grup Vértebro), publicarà el seu primer directe. Sota el títol A carn viva, el disc es va gravar i va planxar en directe durant un concert i ritual el passat 26 de gener de 2024 a la Sala Noble del Convent de Sant Agustí a Barcelona.
Ho ha premsat i distribuït Joia Rècords, un segell centrat en la celebració de les arrels musicals i culturals, i que busca fusionar l’essència del folklore amb la vibrant energia de la música electrònica. Segons detalla el segell, el seu objectiu és “aportar una nova perspectiva a l’escena musical contemporània, apostant tant per talents emergents com per artistes consolidats”.
El punt de partida d’aquesta travessia és el llançament d’aquest vinil, que es va gravar i va planxar en directe. Per a aquest esdeveniment efímer, Isabel Do Diego va seleccionar acuradament una sèrie de temes del seu repertori, els quals va interpretar amb noves estructures i composicions musicals, treballant amb la idea de crear un registre únic per a aquest àlbum en viu.

Data

Dissabte 21 de setembre

Hora

19.00h

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

10 €

Entrades

Per web Teatre Auditori

Dimecres i dijous de 10 a 12 hores taquilla Teatre Auditori.

Venda on-line tancada