Teatre Auditori Alcanar

Missió

El Teatre Auditori J. A. Valls neix com un equipament cultural referent per al municipi d’Alcanar i el seu entorn. Amb una oferta d’arts escèniques i musicals, diversa i de qualitat, la seua finalitat és assolir un públic nombrós, heterogeni i actiu, facilitant, a través del discurs artístic de la programació, eines de reflexió, pensament crític, creativitat, imaginació i diversió, configurant un projecte cultural compartit per artistes i espectadors.

Un Teatre Auditori motor i impulsor del projecte cultural d’Alcanar, terra de gent creativa i participativa en tots els àmbits artístics. Un espai obert a una activitat cultural moderna i atractiva, que no quedi al marge de les inquietuds socials del moment, amb unes línies d’acció i gestió, clares i definides:

  • Exhibició d’espectacles (les professionals, que generen les temporades de programació i també les locals, on les entitats posen dalt l’escenari el seu talent).
  • També acollir les funcions escolars del municipi. Potenciar el lloguer de les sales per qualsevol tipus d’activitat cultural o empresarial.
  • Oferir una sala per al petit format artístic. Crear sinergies i relacions amb l’entorn artístic i de gestió cultural i les administracions: ja formem part de l’SPEEM i del Programa.cat de la Generalitat Catalana.