Teatre Auditori Alcanar

Reserva d’espais

Lloguer d’espais

El Teatre Auditori Jose Antonio Valls disposa de dues sales, la Sala Gran (394 localitats) i la Sala Menuda (60 localitats). Aquests espais es poden llogar per fer activitats de caràcter cultural o educatiu, quan sigui possible compatibilitzar-ho amb les temporades de la programació estable del teatre i les activitats de les entitats. Les entitats locals també han d’utilitzar aquest format per a reservar sala i dia d’actuació. Llegiu prèviament la normativa del teatre: https://teatreauditorialcanar.cat/normativa-del-teatre/

  • Cliqueu baix, a la sala que voleu reservar i  seguiu el procediment. Un cop comprovat que és possible el lloguer de sala, us ho comunicarem. Serà imprescindible també adjuntar el programa de l’activitat i necessitats.
  •  Per formalitzar la petició haureu de complimentar una sol·licitud d’ús mitjançant una Instància General que podeu descarregar i adreçar a la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alcanar https://alcanar.eadministracio.cat/info o de manera presencial al registre general de l’Ajuntament d’Alcanar.
  • Si la vostra reserva és de pagament, haureu d’adjuntar a la sol·licitud el resguard de l’ingrès fet en el següent compte bancari: ES02 2100 0116 4002 0000 3192 LA CAIXA, amb el concepte corresponent (empresa, entitat o associació que lloga la sala).

El contractant és responsable de complir la normativa de l’auditori i de mantenir les instal·lacions en el mateix estat en què es trobaven abans d’utilitzar-les i assumirà el cost de qualsevol desperfecte ocasionat a l’espai o al material cedit o del propi espai.

Informació tècnica

Mides de l’escenari: 11m x 8m

Rider Tècnic

Rider Reduït