Teatre Auditori Alcanar

Concert Quinquennals del Cor Iúbilo d’Alcanar

LLuís Sintes

Baríton

Nascut a Maó (Menorca). Va debutar al Gran Teatre del Liceu l’any 1.992 amb l’òpera La Traviata, teatre on ha sobrepassat amb escreix el centenar de representacions comptant entre elles la gala de reinauguració amb la monumental producció de l’òpera Turandot dirigida per Núria Espert.

Ha debutat amb èxit al Concertgebouw d’Amsterdam, Holanda, així com a França, Itàlia, Andorra, Ucraïna, Estats Units, Veneçuela, Perú, Japó i la Xina, al Sanghai Grand Theater.

A casa nostra ha sovintejat L’Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana, Òpera de Sabadell i el Cicle d’Òpera a Catalunya arreu dels principals teatres del Principat, així com als Festivals internacionals de Peralada, Torruella de Montgrí i Sant Fruitós de Bages.

Ha cantat també a Madrid, Teatro de la Zarzuela i Auditorio Nacional, i als festivals operístics de Màlaga, Granada, Còrdova, Tenerife, València, Sant Sebastià, Bilbao, Palma, Santiago, entre altres teatres i auditoris de l’estat espanyol.

Ha compartit escenari amb artistes de la talla de Montserrat Caballé, Josep Carreras, Jaume Aragall, Ainhoa Arteta, Bonaldo Giaiotti, Mirella Freni, Renata Scotto, Eva Marton, Edita Gruberova, Ghena Dimitrova, Samuel Ramey, etc., amb obres com Lucia di Lammermoor, Don Carlo, Carmina Burana, La Flauta Màgica, Les Noces de Fígaro, Madama Butterfly, La Boheme, entre moltes altres.

La seva àmplia discografia abasta les obres Turandot, Carmen, El Paradís de les Muntanyes, Contranit, Oda a Verdaguer, Garcia Lorca, Hamlet, Manon, De la tierra latina (editat al Japó), Rèquiem de Benguerel, El Timbaler del Bruc, Ave Maria (amb el gran Orgue de Maó), Urbs, Música per a Delfos, La Creació. Per a discogràfiques com Columna Música, EMI- Classics, Naxos, TDK, RTVE-Musica, TWO-Corporation, Discmedi-Blau, Virgin-Classics.

Data

Dissabte 19 d’octubre

Hora

20.00h

Durada

75′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

3€

Per web Teatre Auditori

Dimecres i dijous de 10 a 12 hores taquilla Teatre Auditori