Teatre Auditori Alcanar

Miríam Tirado

VII Cicle de conferències ‘L’art d’educar amb amor i consciència. Educar i acompanyar amb presència en una societat poc present.

Setena edició del cicle de conferències ‘L’art d’educar amb amor i consciència’, amb l’objectiu de donar respostes a les inquietuds i preguntes de les famílies i de la comunitat educativa al voltant de l’educació i la criança. 

Aquest cicle de conferències sobre el món de la maternitat és pioner a les Terres de l’Ebre, tant pel que fa a la temàtica com a l’experiència i el currículum dels ponents que hi participen.

Hi haurà servei de guarderia. 

MIRIAM TIRADO
Míriam Tirado és consultora de criança i mare de dues nenes. Ha estat periodista durant 14 anys en els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, a més d’haver treballat en RTVE i Flaix FM. En l’actualitat, organitza xerrades i grups de suport per a noves mamàs. Des de 2011 té un blog en el qual ofereix consells sobre la criança de nens de 0 a 6 anys, i des de 2015 també ens parla directament a través del seu canal de YouTube. Des de les seves xarxes socials acompanya a desenes de milers de seguidors en la criança dels seus fills.

Organitza: 

Ajuntament d’Alcanar

Col·labora: 

Associació de Mares Embarassades i Bebès d’Alcanar (AMEIBA)

Servei de Guarda de Temps per Cures

Aquest esdeveniment permet gaudir del servei de Temps per Cures.

Seleccioneu tantes entrades com infants utilitzin el servei de guarda.

Data

Divendres 13 de desembre

Hora

19.00h

Durada

60′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

Normal: 1€

Per web Teatre Auditori

Dimecres i dijous de 10 a 12 hores taquilla Teatre Auditori