Teatre Auditori Alcanar

6a Trobada d’oboès

Terres de l’Ebre i Nord de Castelló

Ja fa 15 anys, l’actual professorat titular dels Conservatoris de Tortosa i Benicarló van tenir l’oportunitat de conèixer-se al treballar junts. N’havien sentit parlar l’un de l’altre, i compartien gran quantitat de colegues dintre de la professió del món de la música, i de l’oboè més en concret, però no es coneixien perquè mai abans havien coincidit!

Aquest fet va ser el gèrmen que va motivar organitzar aquestes trobades, perquè això no torne a succeir i, des d’aleshores, hem anat veient que el nombre d’alumnat i professorat d’oboè d’aquestes terres s’ha anat incrementant. Tant és així, que ara podem parlar de més d’una vintena d’escoles de música de les Terres de l’Ebre i del Nord de Castelló que incorporen aquest instrument al seu currículum d’ensenyament. Estem convençuts que les trobades han suposat un granet més de sorra per al creixement exponencial de les aules d’oboè, perquè il·lusionen al nostre alumnat i creen un teixit col·laboratiu entre el professorat.

La participació de la 6a Trobada d’oboès de les Terres de l’Ebre i Nord de Castelló comptarà amb una cinquantena d’oboistes vinguts de conservatoris i escoles de música d’Alcanar, Ametlla de Mar, Amposta, Benicarló, Peníscola, La Sènia, Rossell, Tortosa, Ulldecona, Vilafranca de Cid i Vinaròs.

En aquest concert de cloenda es podrà gaudir de la música preparada i interpretada per 4 grups diferents d’alumnat classificats per nivells, així com d’una peça interpretada per la totalitat de participants.

Segur que us sorprendrà!”

Data

Dissabte 13 d’abril

Hora

18.00h

Durada

75′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

Gratuïta

Venda on-line tancada