Teatre Auditori Alcanar

8O’S FESTIVAL

CLUB BALLET ALCANAR

En la dècada dels 80, la música i el ball es van convertir en una poderosa forma d’expressar idees, desafiar normes i unir les persones. Aquells anys van veure el naixement i la consolidació de grans icones del Pop i el Rock com Michael Jackson, Madonna i Queen, que van deixar una empremta inesborrable en la història de la música. Al mateix temps, el Pop va viure la seva pròpia revolució amb grups emblemàtics com Hombres G, Alaska i Olé Olé, que van definir el so d’una generació.

Els 80 no només van ser una època daurada per a la música, sinó també per a la cultura en general. Els canvis en la moda, amb estils agosarats i colors vius, van redefinir l’estètica d’una època. El cinema va produir pel·lícules inoblidables que avui dia encara són considerades clàssics, i els videojocs van començar a guanyar popularitat, marcant l’inici d’una nova era en l’entreteniment.

Aquest festival ens convida a fer un viatge en el temps per reviure aquesta dècada plena de ritme i vitalitat. Amb la participació dels seixanta alumnes del Club Ballet Alcanar, ens endinsarem en un món de nostàlgia i energia, recordant aquells anys que van deixar una marca indeleble en els nostres cors.

A la primera part del festival, reviurem la màgia d’Aladdín, un conte que ens transportarà a un món de fantasia i aventura. Així que, preparats per gaudir, ballar i deixar-nos portar per l’esperit dels 80. Ballem!

Data

Dissabte 29 de juny 20h

Diumenge 30 de juny 18.30h

Durada

90′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

1 €