Teatre Auditori Alcanar

A mamar, tots els versos!

Andreu Valor

Aquest treball es basa en la musicació de 10+1 poemes del poeta Vicent Andrés Estellés. Ja sabeu que enguany és “Any Estellés” i que es commemora el centenari del seu natalici. Consideràvem que amb els poemes que teníem musicats era una data clau per traure aquest projecte i fa mesos que treballem en ell.

Els poemes musicats són una selecció molt treballada i una elecció d’uns textos al voltant de tota la seua obra, elegits per emoció assumida, concepte i diversitat en la seua temàtica.

Si has escoltat els nostres darrers treballs, hauràs observat que tot i haver desitjat mantindre l’essència de la “cançó d’autor” amb el compromís de les lletres i reflexions… també apostàrem per una sonoritat adaptada a una nova manera d’entendre la música influenciada de matisos pop/indie/folk provinents de sonoritats nord-europees.

Doncs en aquest treball encara li afegim altra renovació: un quartet de cordes que portarà el pes del projecte junt a les guitarres i que una vegada més, els productors del disc, Blai A. Vañó i Hèctor Tirado s’han encarregat de donar forma, adaptació i sentit a uns versos que agafem amb tota l’estima i admiració cap al poeta de Burjassot i desitgem fer-te arribar amb força i delicadesa a l’hora.

Data

Dissabte 8 de juny

Hora

20.30h

Durada

75′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

Normal: 10€

Amb descompte Carnet Cultural: 5€

Es pot adquirir l’entrada amb descompte cultural si es forma part dels següents col·lectius:
 Persones majors de seixanta-cinc anys
 Menors fins als divuit anys
 Persones amb discapacitat
 Titulars de la targeta de família nombrosa/monoparental
Per tenir dret al descompte, caldrà presentar a porta la documentació justificativa que ho corrobore (DNI, targeta o carnet).

Entrada web. Dimecres i dijous de 10 a 12 hores taquilla Teatre Auditori.