Teatre Auditori Alcanar

Aladdín

Acadèmia de ball “Locura”

Aladí i la llàntia meravellosa és un conte de Les mil i una nits de gran èxit, fet que va propiciar adaptacions al cinema i al teatre. Entre elles: Aladdin and His Wonderful Lamp (versió de dibuixos animats amb Popeye de 1939); A Thousand and One Nights, pel·lícula de 1945; Aladdin, de Disney, adaptació de 1992, que va inspirar videojocs homònims; o Aladin et la lampe merveilleuse (1970).

Argument

Un jove pobre és reclutat per un bruixot perquè li recuperi una llàntia màgica dins d’una cova plena de trampes i perills. Li dona com a ajuda un anell màgic. Aladí comença la cerca de la llàntia, però queda atrapat dins la cova. Sense voler, frega l’anell i fa aparèixer un geni, que l’ajuda a sortir amb la llàntia. Aquesta llàntia conté un altre geni més poderós, que torna a Aladí ric i li permet casar-se amb la princesa.El bruixot, però, no vol renunciar als seus propòsits i enganya la dona d’Aladí perquè li doni la llàntia. Amb la màgia del geni, trasllada el palau al seu país, des d’on vol regnar despòticament. Aladí fa servir l’anell i el geni menor, per recuperar la seva llar i viure en pau amb la seva estimada.

Data

Dissabte 28 d’octubre

Hora

20.00h

Durada

60′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

S’HAN EXHAURIT LES ENTRADES!!!!

GRÀCIES

7€

Venta només anticipada:

Bar Moreno (Alcanar)

Acadèmia Locura (Vinaròs)

La butaques no són numerades i són individuals. No pot guardar-se cap seient. Les portes s’obriran 1 hora abans de l’actuació.