Teatre Auditori Alcanar

Alcanar, Metratges en Curt

Cicle de curts Fundació Caixa Vinaròs

La Fundació Caixa Vinaròs, en l’any 2002 va posar en marxa un cicle de curtmetratges sense cost amb el suport inicial de la Universitat Jaume I i la col·laboració de voluntaris apassionats pel cinema. Iniciat com a mostra, va evolucionar cap a un Festival amb millores notables i una magnífica repercussió, incloent-hi el premi “Vinaròs en curt” i col·laboracions amb diversos festivals.

Els premis del Festival Internacional de Curtmetratges de Vinaròs Agustí Comes inclouen el del públic i el del jurat, ambdós dotats amb 1000 euros i una escultura commemorativa de Lukas Ulmi. A més, es concedixen premis com el “Vinaròs en curt Felipe Osanz” de 600 euros i el “Curts al Curs” per estimular l’interès entre la joventut, ambdues amb escultures commemoratives.

El 2018, el cicle va rebre el Grinyó Ballester de l’Ajuntament de Vinaròs.

A partir del 26 de gener de 2024, es va establir una sinergia amb l’Ajuntament d’Alcanar per dur a terme una selecció trimestral de curtmetratges: Alcanar, Metratges en Curt.

És important destacar l’impacte del festival de curtmetratges a Alcanar a causa de la forta afició al cinema a la comunitat. A més, és destacable que el Teatre Auditori tingui arrels cinematogràfiques a l’haver estat originalment un cinema.

La col·laboració amb la Fundació Caixa Vinaròs és apreciada per ser completament desinteressada. 

Data

Divendres 31 de maig

Hora

20.30h

Durada

50′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

1€

Entrada per web.

I dimecres i dijous de 10 a 12 hores taquilla Teatre Auditori.