Teatre Auditori Alcanar

Amor, Amor

Juan Cortés i Dani Tejedor

L’amor, un sentiment etern, transcendeix el temps i commou els cors de tota la humanitat des dels seus inicis. La música, amb la seva màgia, esdevé el mitjà que ens auxilia a expressar el que experimentem quan tenim la persona estimada a prop nostre o quan la veiem escapar entre els nostres dits. Aquest art sonor té la peculiaritat d’acariciar-nos amb dues cares: la plaent i la dolorosa, com dues cares de la mateixa moneda.

Dins d’aquesta recopilació artística, Juan Cortés ha triat amb cura peces musicals de diverses èpoques, totes elles teixides amb fils de flamenc i amor. Des de les melodies romàntiques d’Armando Manzanero fins a la passió punyent de Niña Pastori, Antonio Orozco, Parrita, Manzanita i altres notables compositors, totes aquestes veus es fusionen en la magistral interpretació de la cantant Loli Santiago.

Aquest concert promet una experiència vibrant, on la fusió de la veu, els ritmes i la melodia crea un tapís d’emocions que captura l’ànima de l’espectador i el transporta a un viatge íntim pel cor mateix de l’amor.

Juan Cortés

Pianista i compositor flamenc.
Experiència amb Jorge Pardo, Antonio Serrano, Montse Cortés, Alain Pérez, Guillermo McGuill, Bernardo Parrilla, Pablo Martín Caminero, José Maya, Esperanza Fernández, Lole Montoya, Rafael Amargo, Saúl Quirós, Lucky Losada, Piraña, Manuel Machado, Martín Leiton…

Premi internacional Amico Rom, composició de música gitana 1995.
Finalista concurso Flamencs i Mestissos Úbeda 2021.

Data

Dissabte 17 de febrer

Hora

20.00h

Durada

75′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

5 euros

Per Web Teatre Auditori

Venda on-line tancada