Teatre Auditori Alcanar

Conferència de David Garcia i Rupert

Conferència sobre les darreres troballes al jaciment de Sant Jaume d’Alcanar

Presentació dels resultats de la darrera campanya d’excavació al jaciment de Sant Jaume d’Alcanar, a càrrec de David Garcia i Rupert, director de les excavacions arqueològiques. 

Dr. David Garcia Rubert

Doctor en Història, especialitat Arqueologia, per la Universitat de Barcelona. Des del Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia d’aquesta mateixa universitat imparteix docència des de l’any 2004, primer com a Professor Associat i des del curs 2014-15 com a Professor Agregat Interí. A la UB imparteix assignatures de la Llicenciatura d’Història, del Grau d’Història, del Grau d’Arqueologia, del Grau de Conservació-Restauració, del Màster d’Arqueologia i de Cursos d’Extensió Universitària, i també forma part de diversos equips docents i coordina algunes assignatures. Professor Consultor del Màster Universitari “La Mediterrània Antiga” de la Universitat Oberta de Catalunya, universitat on també exerceix de Professor Consultor del Estudis d’Humanitats. Professor de l’àmbit formatiu “Història, societat i territori” del Programa universitari propi de la Universitat de Barcelona “La Universitat de l’Experiència”. Accions docents puntuals a la Facultat de Ciències Polítiques i a la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universidad Nacional de Chimborazo (Riobamba, Equador).

Actualment forma part del GRAP (Grup de Recerca en Arqueologia Protohistòrica) de la Universitat de Barcelona, grup de recerca consolidat (Ref. SGR2014-1142) reconegut per l’AGAUR de la Generalitat de Catalunya. També és Investigador Principal del projecte de recerca del GRAP (Grup de Recerca en Arqueología Protohistòrica) Primeres societats complexes a Catalunya: jaciments de Sant Jaume, Ferradura i Moleta del Remei (Montsià) (Ref. 2014/100641), subvencionat amb un ajut en el marc de la convocatòria de subvencions per a projectes quadriennals de recerca en matèria d’Arqueologia i Paleontologia de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural – OSIC (Departament de cultura, Generalitat de Catalunya).

Data

Diumenge 8 d’octubre

Hora

18.00h

Durada

60′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

Gratuït

Aforament limitat a les primeres 60 persones