Teatre Auditori Alcanar

Estellés de mà en mà

Francesc Anyó i Borja Penalba

Estellés: De mà en mà és un espectacle on Francesc Anyó i Borja Penalba perpetren, diuen, riuen, canten, ploren i mengen Estellés; una barreja de veus i músiques amb una senzilla posada en escena, on els veritables protagonistes són els versos de Vicent Andrés Estellés.

Francesc Anyó

Francesc Anyó és actor. Ha fet teatre, televisió, curtmetratges, doblatge, publicitat, lectures dramatitzades, recitals, traduccions i adaptacions teatrals. Porta molts anys dedicant-se al món actoral sobretot en l’àrea de doblatge i publicitat principalment per a ràdio i televisió. Ha fet documentals, pel·lícules, sèries, material complementari de llibres de text de diverses editorials entre altres coses.

Borja Penalba

Borja Penalba és un compositor, productor, arranjador i músic, que ha treballat, entre d’altres, amb Feliu Ventura, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, Lluís Danés, Obrint Pas, Miquel Gil, Joan Amèric, Marc Parrot, Sílvia Pérez Cruz, Bruno Oro, Albert Pla, Lídia Pujol, Elena Gadel, Verdcel, Aspencat o Andreu Valor. Va formar part del grup valencià de rock Dropo i tàndem amb Mireia Vives. Actualment, presenta Giròvag, el primer disc signat en solitari.

Data

Divendres 12 d’abril

Hora

20.30 h

Durada

75′

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

Normal: 5€

Amb descompte Carnet Cultural: 2.50€

Es pot adquirir l’entrada amb descompte cultural si es forma part dels següents col·lectius:
 Persones majors de seixanta-cinc anys
 Menors fins als divuit anys
 Persones amb discapacitat
 Titulars de la targeta de família nombrosa/monoparental
Per tenir dret al descompte, caldrà presentar a porta la documentació justificativa que ho corrobore (DNI, targeta o carnet).

Entrada web i dimecres i dijous de 10 a 12h a taquilla.

Venda on-line tancada