Teatre Auditori Alcanar

La Veu de la Terra

Camp d’Aprenentatge Pau Casals 

Al Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya treballem, pel futur de les generacions més joves, on coincidim amb el Petit Taller de Cançons, que contribueix al seu desenvolupament artístic tot oferint temes que parlin de les emocions o dels valors que cal preservar i enfortir, com l’amor per la vida que ens envolta o la lluita compartida per assolir un millor futur.

LA VEU DE LA TERRA és una cantata composada per nou cants i vuit clams intermedis. El propi planeta, el seu personatge principal, aixeca la veu per denunciar els atacs que està rebent des de fa ja massa temps i ens acosta a la infinitat de bones sensacions o sentiments positius que ens desperten els seus paisatges.

Aquest projecte va acompanyat de més de 40 activitats educatives, amb les seves programacions curriculars, destinades a ser treballades a les escoles i els instituts per tal de facilitar la tasca al professorat, bé sigui l’especialista de música o bé la resta de l’equip docent que vulgui participar en el projecte.

En el material didàctic que us presentem hi trobareu videoclips, partitures, bases instrumentals, vídeo-tutorials… També us hi oferim les programacions de cada activitat, pautes d’observació del docent i graelles d’autoavaluació de l’alumnat.

Esperem que aquestes cançons que ha creat el Petit Taller de Cançons ajudin a conscienciar de l’alerta climàtica, no només els alumnes que les treballaran a classe gràcies a totes les activitats educatives que les acompanyen, sinó, també, i molt especialment, tots aquells estaments que tenen a les seves mans la possibilitat que encara hi siguem a temps. A LA VEU DE LA TERRA, hem intentat mostrar tan sols una petita part de la bellesa que es perdrà si no ho aconseguim.

Camp d’Aprenentatge Pau Casals
Petit Taller de Cançons

Data

Diumenge 12 de maig

Hora

12.00h

18.00h

Lloc

Teatre Auditori Alcanar

Entrades

Normal: 5€

Amb descompte Carnet Cultural: 2,50€