Teatre Auditori Alcanar

BANDA MUNICIPAL D’ALCANAR

El proper dissabte 10 de juny tindrà lloc a l’Auditori José Antonio Valls Subirats,  la XVIª edició del Concert de Primavera de la Banda Municipal de Música d’Alcanar.

Sota la batuta del director Pascual Arnau, el concert s’iniciarà amb el pas-doble Falles de Benicarló (1982)del benvolgut compositor canareu José Antonio Valls Subirats. Continuarà amb la suite per a banda Beni-Hamez (2008) d’Eduardo Nogueroles, inspirada en la història i paisatge de la localitat castellonenca Vilafamés, la denominació en àrab de la qual dóna nom a la suite.

Creuant l’Atlàntic es podrà escoltar la fantasia llatina El Camino Real (1985) del compositor nord-americà Alfred Reed, amb la qual s’evoca el recorregut de la via terrestre que unia les missions entre l’Alta i la Baixa Califòrnia.  

Amb el pas-doble Fira de Juliol (2016) de l’almanseny Fernando Bonete es tornarà a la península, però aquí no acaba el viatge musical, Bands Around the World (1972), arranjada pels compositors nord-americans Paul Yoder i Harold Walters, ens traslladarà amb les seves melodies per diferents països europeus, i recorrerà també Japó, Mèxic i USA, entre d’altres.

L’Himne a Alcanar (1974), amb música del mestre José Quiles i lletra d’Alfons Martínez-Aguado, tancarà el XVIè Concert de Primavera. Una edició ben especial, amb l’estrena de les noves instal·lacions a Alcanar de l’Auditori José Antonio Valls Subirats.  

BANDA MUNICIPAL D’ALCANAR
bmmalcanar.wordpress.com
bmmalcanar@hotmail.com

Entrades gratuïtes a partir del dilluns 29 de maig. Recollir a l’Ajuntament.