Teatre Auditori Alcanar

El Cinema retona a Alcanar amb El Cicle Gaudí

Atenció, cinèfils d’Alcanar! És un plaer anunciar que el cinema retroba la seua essència a la nostra estimada localitat amb el Cicle Gaudí.

El Cicle Gaudí, un projecte destacat impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport de diverses entitats, arriba a Alcanar gràcies a l’entusiasme de la regidoria de cultura. Aquest programa estable de projecció de 10 pel·lícules catalanes anuals tindrà lloc un diumenge de cada mes exceptuant els mesos de juliol i agost.

Des del seu inici el 2016 amb 12 sales a la província de Barcelona, el Cicle Gaudí ha crescut de manera significativa, establint-se com una xarxa que arriba ara a Alcanar. El Teatre Auditori José Antonio Valls Subirats recupera la seua funció cinematogràfica, incorporant-se amb èxit a aquesta xarxa que fa que el cinema sigui accessible a tot Catalunya i part de l’estranger.

Així que, prepareu-vos, perquè el cinema torna a Alcanar amb el Cicle Gaudí. Una oportunitat per gaudir de la millor producció cinematogràfica catalana als nostres diumenges. No us perdeu aquesta emocionant iniciativa que ens fa vibrar amb cada fotograma. Us esperem a les nostres pantalles amb entrades a l’abast i un munt d’emocions per compartir. Cine i Alcanar, una combinació perfecta. Us esperem amb els braços oberts i les llums de la sala enceses. No faltis, serà tot un espectacle audiovisual!