Teatre Auditori Alcanar

Programació inici 2024

Celebrem l’arribada del 2024 amb una explosió de cultura al Teatre Auditori José Antonio Valls d’Alcanar, que presenta una programació vibrant per al primer trimestre. És més que una simple programació, és una festa cultural meticulosament preparada i plena d’entusiasme que aposta per marcar un fet diferencial.

Aquest Teatre Auditori, obert a tot el món i a tots els públics, s’omplirà de diversitat amb espectacles triats amb molta cura. La nostra programació, que és la vostra, abraça també la participació d’entitats locals i companyies del territori, creant una experiència rica i única.

Ens enorgulleix oferir una programació que no només destaca per la seua qualitat, sinó també per la seua accessibilitat. Podeu trobar tota la informació, inclosos horaris i entrades, a la nostra pàgina web, on teniu l’oportunitat de comprar les vostres entrades amb comoditat. Recordeu que la nostra web es mantindrà actualitzada amb novetats i ampliacions al llarg del temps.

Us convidem a seguir-nos a les xarxes socials per estar ben informats i participar en aquesta festa cultural que marca l’inici del 2024. Que la cultura il·lumini els vostres dies i que aquesta festa sigui compartida per tothom.

Benvinguts a la festa cultural del Teatre Auditori José Antonio Valls d’Alcanar!

🎭🎶🎉 #Cultura2024 #TeatreAlcanar

Programació:

Foto: Joan Roig fotografia.