Teatre Auditori Alcanar

Gaudeix de la Programació de juny al Teatre Auditori d’Alcanar

🎭 Gaudeix de la Fantàstica Programació de Juny al Teatre Auditori d’Alcanar 🌟

Aquest mes de juny, el Teatre Auditori José Antonio Valls Subirats et convida a gaudir d’una programació diversa i per a tots els públics. No t’ho perdis!

🎥 Cicle de Curtmetratges “‘Alcanar, Metrajes en Curt’: En col·laboració amb la Fundació Caixa Vinaròs, gaudeix d’una selecció de curtmetratges que et faran riure i reflexionar. Entra aquí per a més informació i entrades (https://teatreauditorialcanar.cat/actua/alcanar-metratges-en-curt-2/)

🎼 Trobada de Tubes, ‘La Tubada’: Aquest any se celebra a Alcanar i promet ser una experiència musical única. Informa’t i aconsegueix les teues entrades ací (https://teatreauditorialcanar.cat/actua/la-tubada/)

🎵 Concert per l’aniversari del natalici del Poeta Vicent Andrés Estellés: Amb d’Andreu Valor, el seu trio i un quartet de corda. Un espectacle imperdible. Compra les teues entrades aquí (https://teatreauditorialcanar.cat/actua/a-mamar-tots-els-versos-cent-destelles/)

🎬 Cicle de Cinema Gaudí: Projectarem la pel·lícula ‘Robot Dreams’ guanyadora de l’Oscar a la millor pel·lícula d’animació. Entrades disponibles ací (https://teatreauditorialcanar.cat/actua/cinema-gaudi-robot-dreams/)

🤣 Monòleg ‘El meravellós món de ser pare’ amb Oscar Tramoyanes: Prepara’t per riure de valent!. Adquireix les teues entrades aquí (https://teatreauditorialcanar.cat/actua/monoleg-el-meravellos-mon-de-ser-pare/)

🎺 ‘Un concert, tres viatges’ amb la Banda Municipal d’Alcanar: No et perdis aquest concert especial d’estrenes concurs de composició Josep Maria Lleixà. Més informació i entrades disponibles ací (https://teatreauditorialcanar.cat/actua/un-concert-tres-viatges/)

👨‍👩‍👧‍👦 Teatre Familiar ‘Les Petites Coses’: Un espectacle bonic i inclusiu, recomanat per la Xarxa Espanyola de Teatres i amb premis que avalen la seua qualitat. Ideal per gaudir en família. Amb la participació de les xiquetes i xiquests del teatre Gresol. Compra les teues entrades ací (https://teatreauditorialcanar.cat/actua/les-petites-coses/)

🎉 Festival del Club Ballet d’Alcanar ‘8O’S FESTIVAL’: Reviu els millors moments dels anys 80! Informa’t i aconsegueix les teues entrades ací (https://teatreauditorialcanar.cat/actua/8os-festival-club-ballet-alcanar/)

Recorda que el Teatre Auditori tancarà les seues portes al juliol i agost, així que aprofita i gaudeix d’aquesta fantàstica programació de juny. Les entrades estan disponibles en línia a la nostra pàgina web i a taquilla els dimecres i dijous de 10 a 12 h hores, amb preus populars. T’esperem per tancar la temporada amb un gran final! Vine i cultiva’t! 🌟🎭🎉